DIT ZIJN DE PERFECTE SNEAKERS VOOR DE LENTE !

DIT ZIJN DE PERFECTE SNEAKERS VOOR DE LENTE!

Mckenzie is 2 weken geleden 5 geworden en van haar opa en oma kreeg ze een nieuwe fiets.
Dat was hoog nodig, want met die lange benen kwam ze geen meter vooruit op de fiets die ze had. Afgelopen zomer oefenden we wel eens met haar, voor ons gevoel eigenlijk te weinig want ze had er veel moeite mee. Ze had vrij veel moeite met haar balans te vinden en was erg bang om te vallen. Als ze dan een klein beetje naar één kant helde dan liet ze zich al bijna helemaal vallen in plaats van te corrigeren. Maar ze wilde zo graag!

En nu had ze dan eindelijk een nieuwe fiets, dus er moest geoefend worden… vervolgens regende het dag in dag uit. Tegen opa klaagde ze al, want ze nog geen kilometer gefietst op haar nieuwe fiets, zei ze. Maar dit weekend was het zover… het was droog! En daar ging ze dan, eventjes een beetje wankel maar vervolgens fietste ze gewoon helemaal zelf! Hoe trots kan je als ouder zijn 🙂

Inmiddels zijn de regen en wind een beetje weggetrokken maar ik vind het nog steeds veel te koud. Wij verlangen naar rokjes zonder maillots én met nieuwe sneakers eronder. Omdat we de laarzen meer dan zat zijn werd het tijd voor nieuwe schoenen voor het voorjaar. En het lijkt wel alsof ze de voorliefde voor witte sneakers van haar vader overgenomen heeft want deze toffe schoenen van Shoesme waren toch echt haar favoriet. Of komt het stiekem toch door de hele stoere knalroze zool met al die letters erop… Mama vindt ze in ieder geval ook echt heel erg mooi, nu wachten op een beetje fatsoenlijk weer zodat we ze ook een keer buiten aan kunnen.

Tags: , , ,

Plaats een reactie