DIT ZIJN DE NIEUWE SANDALEN VAN SAAR

DIT ZIJN DE NIEUWE SANDALEN VAN SAAR

Door: Sandra

De lente is nu toch echt begonnen, yes! Zo naar uitgekeken. Kom maar op met het voorjaar en het heerlijke zonnetje.

Ik weet dat het nog te vroeg is voor sandalen maar vind het zelf altijd wel prettig om deze op tijd te shoppen. Ik heb sandalen wel vaker pas later in het seizoen gekocht en toen was er nog maar weinig in de juiste maat over. En aangezien ik van keuze houd ben ik nu mooi op tijd begonnen ????
Shoesme heeft dit jaar wederom een prachtige collectie sandalen met hippe en zomerse modellen.

De keuze was door Saar snel gemaakt. Ze werd helemaal verliefd op de Cognac Suède sandaal met een luipaard-detail. Ik vind het erg belangrijk dat sandalen een goed voetbed hebben en daar hoef je bij Shoesme niet bang voor te zijn. Deze sandalen hebben naast een leren voetbed ook leren bandjes, waardoor ze zo comfortabel mogelijk aanvoelen. De drie voorste bandjes hebben een opvallend detail, zoals een luipaardprint en een zilveren band. Naast het bandje op de rechterenkel zit een zomers klosje. De sandalen sluiten met klittenband wat het gebruiksgemak voor je kind extra vergroot.
Ik hoop dat we een echte sandalen zomer gaan krijgen. Saar kan in ieder geval niet wachten om ze te dragen.

Wat vinden jullie van Saar haar sandalen?

Via deze link kan je deze leuke sandalen shoppen 

Bekijk hier de hele nieuwe collectie van Shoesme

Tags: , , , ,

Plaats een reactie