SHOESME | DE NIEUWE ZOMERSCHOENEN VAN THIRZA


Bij een nieuw kindermode seizoen hoort een spiksplinternieuwe garderobe, maar nieuwe kinderschoenen kunnen ook zeer zeker niet ontbreken. Want schoenen, tja… daar kun je er nooit genoeg van hebben toch? Ik houd van schoenen, voor mijzelf, maar zeker ook voor de kids. En er zijn echt zoveel leuke schoenen, heb jij de nieuwe collecties al gespot bij Nelson? Gave laarsjes, toffe sneakers en te leuke sandaaltjes. De ene kinderschoenen collectie is nog leuker dan de ander. #kiezenwordtnoglastig

Nu het voorjaar is begonnen kunnen de nieuwe kinderschoenen eindelijk aan de kindervoetjes. Thirza draagt vandaag haar nieuwe girly sneakers van het kinderschoenen merk Shoesme. Als je het mij vraagt een perfect zomer schoentje. De roze strepen, de ster applicatie en de gave bies op de achterkant zorgen voor een goede combinatie van sportief en girly. Door de verschillende kleurtinten zijn ze gemakkelijk te combineren. Thirza trekt haar nieuwe schoenen het liefst niet meer uit en rent er vrolijk op rond!

Thirza draagt haar nieuwe schoenen – die door de ritssluiting aan de zijkant ook nog een gemakkelijk aan- en uit te trekken zijn – onder een destroyed jeans van de Zara. Maar ook onder een hip rokje kun je de schoenen straks als het wat warmer is goed mix & matchen. Om de look af te maken draagt Thirza een dunne sweater van Stella McCartney Kids. Het zachte kleurtje en de vrolijke ananas zorgen voor een fris geheel. Al met al een heerlijke voorjaarsoutfit waarin Thirza lekker rond kan springen, rennen en dansen… Wat vind jij van Thirza haar nieuwe schoenen?

Je kunt de schoenen én nog een heleboel andere exemplaren hier shoppen bij Nelson

_63A7043 _63A7009 _63A7112 _63A7302 _63A7266 _63A7152 _63A7274

Je kunt de schoenen én nog een heleboel andere exemplaren hier direct shoppen bij Nelson

Heb jij al nieuwe schoenen voor je kind(eren) geshopt? Bekijk hier de laatste kinderschoenen trends voor dit seizoen

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie