GELANCEERD: BEACH AND BANDITS!

DE NIEUWE COLLECTIE VAN BEACH AND BANDITS STAAT ONLINE!

Ik heb een suuuuuuperleuk nieuwtje voor jullie! Vandaag is de nieuwe collectie van Beach & Bandits gelanceerd. En wie kent dit merk inmiddels niet?!
Dé UV-werende zwemkleding voor kids die er ook nog eens megahip uitziet.
Met zomerse kleuren, eigenwijze teksten en vrolijke prints weten ze ons elk jaar weer in te pakken.  En ja ook dit jaar weer……!

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik megafan ben van dit merk. Omdat ik het nog steeds één van de beste uitvindingen van de eeuw vind, want wat is er belangrijker dan de bescherming van de huid van je kindje op vakantie? Maar ook omdat ze mijn kindermodehart steeds weer opnieuw harder laten kloppen.  De collectie ziet er dit jaar weer geweldig en fashionable uit. Nieuwe printjes en kleuren in combinatie met de toppers van vorig jaar is wat je te zien gaat krijgen. En die doen je smachten naar de zomer. Hoeveel dagen nog?! 🙂

De nieuwe SS19 collectie: SPREAD SUNSHINE
De nieuwe collectie is geïnspireerd door de prachtige surfstranden van Hawaii en gemaakt met liefde en ALOHA. De collectie zit boordevol zomerse elementen, zoals kokosnoot drinkende palmbomen, hippe ananassen, tropische schaaldieren en azuurblauwe golven. De UV-werende shirtjes met teksten als “Summer Lover” en “Aloha World” zijn perfect voor coole surfdudes en hippe beachbabes.
En ze hebben dit jaar een nieuw printje waarvan ik zeker weet dat de meesten van jullie gaan juichen……deze coole panterpint!
Dus ik denk dat ik wel weet welke ik ga kiezen al is de rest ook weer amazing!
In ieder geval kunnen we onze kids weer met een gerust hart laten spelen in de zon en zandkastelen laten bouwen op het strand. Met de Beach & Bandits UPF50+ zwemkleding zijn ze perfect beschermd tegen de zon èn zien ze er fashionable uit, wat toch ook gewoon mooi meegenomen is 🙂

Ga snel kijken!  En laat je even weten welk jouw favoriet is? Vind ik leuk!

Klik hier om naar de webshop van Beach & Bandits te gaan!

Klik hier om de nieuwe collectie van Beach & Bandits te shoppen

Ken jij de UV-werende zwemkleding van Beach & Bandits al? En wat vind jij van de nieuwe zomercollectie?

Tags: , , ,

Plaats een reactie