DIT IS DE NIEUWE JUMPSUIT VAN JULIE

DE NIEUWE JUMPSUIT VAN JULIE

Door: Renske

Jaaaaaaa het is eindelijk lente! En dus ook eigenlijk bijna zomer!
Wat dan wel weer het dichtbij komt omdat baby nr 4 dan geboren wordt maar zover zijn we nog niet.
Inmiddels zijn we wel over de helft en gaat het allemaal goed met de kleine beeb en met mij.

En de andere drie zijn gelukkig ook nog steeds excited en gaan lekker hun gangetje. Julie groeit echt als een malle, steeds als ik denk dat het nu wel een keer moet stoppen komen broeken weer tot haar enkels en truien net over de navel. Kan natuurlijk ook aan mijn was kwaliteiten liggen, maar betekent in ieder geval wel dat de kast aangevuld moet worden. En niks leuker dan weer wat zomerse items te scoren.
Julie houdt heel erg van jumpsuits in de zomer, kort of lang, met of zonder mouwen, allemaal goed! Een tijdje terug heb ik daarom dit gestreepte model van 4funkyflavours voor haar geshopt en toen ik ‘m uit de verpakking haalde dacht ik dat hij veeeeeeeel te groot zou zijn en we ‘m terug moesten sturen. Maar nee hoor, ik verkijk me op haar enorme lengte voor een meisje van 6 want hij zit gewoon helemaal goed.

Misschien heb je laatst de leuke blog van Alison gelezen waarin kleine Junes ditzelfde jumpsuitje aan had. Zo leuk om te zien dat hij dus voor zowel groot als klein kan en dat ie dan net weer even anders zit. Dus zie hier diezelfde jumpsuit maar dan tig maten groter 🙂
Julie draagt hier haar nieuwe gouden sneakers van Shoesme eronder die vorige week in mijn blog voorbij kwamen.

De korte mouw laten we voor nu nog heel even wat het is maar we zijn dichtbij, ik voel het!

Wat vind jij van jumpsuits in de lente / zomer?

Via deze link kan je deze leuke jumpsuit shoppen 

Klik hier om de hele collectie van 4funkyflavours te bekijken

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie