DE NIEUWE SUPER COMFY JUMPSUIT VAN JUNES

DE NIEUWE SUPER COMFY JUMPSUIT VAN JUNES

Door: Alison

Hi! 

Een keer iets anders, iets makkelijks, maar vooral 100% milieuvriendelijk en comfort fashion voor de baby’s en kids!  Sinds de dag dat ik moeder werd van Junes stond mijn wereld op zijn kop, vanaf de eerste seconde word je overladen met liefde. Maar in 1 klap heb je er een mega verantwoording bij en dat de rest van je leven. Je wilt je kindje beschermen tegen de rest van de wereld en de zorgen zolang het kan weg te nemen. 

 Ik, mama van Junes vind het echt superbelangrijk wat zij binnen krijgt. Van melkpoeder tot voeding, alles bij ons in huis is 100% biologisch. Toch is het gek, want denk jij er wel eens over na wat wij onze kids aantrekken? Wat er in de stoffen zit verwerkt? En wat z’n teer kinderhuidje gelijk opneemt? Onze kids zijn de toekomst, dus waarom beginnen wij als ouders niet meer milieubewust te worden? Meer eco clothing aan te schaffen, onze mooie planneet te beschermen en te besparen. Dit is toch wat je vanaf het allereerste moment wilt voor je kindje? 

 Junes is inmiddels 16 maanden oud, zit geen moment meer stil: Klimmen, lopen, rennen, kruipen, vallen en weer opstaan En ga zo maar door met deze gekkigheid! Comfort is voor Junes echt een must. Deze jumpsuit van Kidential voldoet aan alle eisen. Er zit zelfs een stukje comfort in verwerkt voor de ouders. De babyartikelen sluiten namelijk supermakkelijk met een magneetsluiting. Voornamelijk heel handig voor de kersverse ouders onder ons. 

 Dit prachtige merk Kidential vind je sinds een aantal maanden op de markt. Het textiel dat zij gebruiken is puur, 100% biologisch en 100% milieubewust. Dit houdt in dat Kidential voor duurzaamheid gaat. Ze gebruiken in geen enkel stadium van de productie chemicaliën, pesticides of meststoffen. Dus niet bij het produceren en niet bij het verven en wassen ervan. 

 De kleding is super comfy en in elke kleur van de regenboog te verkrijgen. Of het nou winter of zomer is, alle kleuren vind je gewoon het gehele jaar door terug in de collectie! 
Wat ik mooi vind om te lezen in het verhaal van Kidential is dat ze het vakmanschap benaderen met een ‘kinderen eerst-filosofie’. En dat is precies waar mijn kind hoort te staan.  

 Een kindje krijgen is het allermooiste wat er is. In de zwangerschap ben je er continu mee bezig. Na de eerste schopjes wordt het echt. Hoe zou hij of zij er uit gaan zien? Heeft het haartjes of is het kaal. Zal hij of zij op mama of papa lijken? De eerste spullen worden aangeschaft om mama en papa te worden of al zijn is al duur genoeg. Kidential biedt hun topkwaliteit altijd onder de €25 euro aan.   

 Neem zeker een kijkje op www.kidential.com! Je shopt de stijlvolle kidsfashion met gemak online. Vandaag voor half 3 ‘s middags besteld is de dag erna al in huis.  

Deze comfy jumpsuit vind je hier!

Neem zeker een kijkje bij de rest van de collectie op www.kidential.com

Tags: , ,

1 Reactie

  • door frederieke1
    Posted 20 maart 2019 07:54 0Likes

    Wat staat het Junes stoer!!! Heel leuk gecombineerd ook met haar schoenen en geruite jasje!! Liefs Free

Plaats een reactie