DE NIEUWE JUMPSUIT VAN MEX!


Door Joliek:

Zodra je kindje is geboren krijg je meerdere malen hét cliché te horen. En als ik het over hét cliché wat betreft baby’s heb, dan weet iedereen natuurlijk wat ik bedoel.. ‘Geniet er maar van hoor, want het gaat veel te snel!’ Als mensen dat tegen mij zeiden dacht ik altijd: jaaaa tuurlijk ga ik genieten en zo snel zal het nou ook weer niet gaan. Nou, dat laatste daar kom ik wel even van terug, want wat gaat het snel! Mex is bijna tien maanden en ik kan me gewoon niet voorstellen dat hij over twee maanden één jaar wordt. Toch is het echt zo en ik ben ook al een beetje begonnen met nadenken over zijn eerste verjaardag. Als we terug komen van vakantie heb ik nog (maar) een maand en ik wil van de eerste toch wel iets gezelligs en bijzonders maken.

Naast dat de tijd gewoon voorbij vliegt, gaat de ontwikkeling van zo’n kleintje ook zo hard. Een paar weken terug had hij het vooruit tijgeren onder de knie, maar het ging nog langzaam. Een paar dagen later tijgerde hij de hele kamer door. Het staan en lopen heeft hij ook helemaal ontdekt en hij doet de hele dag niks liever dan dat met de nodige hulp uiteraard.

Al deze ontwikkelingen hebben natuurlijk ook een voordeel, want dat lijfje groeit natuurlijk net zo hard mee en daar horen constant nieuwe kleren bij. Bij iedere nieuwe kledingmaat denk ik dat hij er wel een tijdje in zal blijven passen, maar op dit moment gaat het echt heel hard. Hij zit pas kort in maat 74, maar de meeste kledingstukken worden al bijna te klein. Gelukkig had ik al wat zomerse kleding in een maatje groter gekocht. Zo ook deze jumpsuit van de Zara. Ik vind jumpsuits geweldig en ik draag ze zelf heel erg graag. Je hebt ze in alle vormen en maten en je kunt één jumpsuit vaak van stijl veranderen door alleen maar andere schoenen aan te trekken. Overdag slippertjes er onder en ‘s avonds mooie sleehakken en je hebt een totaal ander outfit. Daarnaast zitten ze ook nog eens heerlijk en dat vind ik zeker voor baby’s erg belangrijk. Een volwassen man in een jumpsuit zie je niet vaak, maar voor kinderen en baby’s van het mannelijke geslacht heb je er genoeg. Deze blauwe jumpsuit van Mex vond ik in de webshop van de Zara en ik was er meteen verliefd op. Van de prijzen van de Zara word ik ook altijd blij en nu de uitverkoop is begonnen ga ik zeker nog even wat laatste zomeritems scoren!

Klik hier om naar de webshop van Zara te gaan

Klik hier om direct bij de Zara te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe jumpsuit van Mex?

Tags: , ,

Plaats een reactie