NIEUWS! HEDGEDOG AND DEER IS HEROPEND OP NIEUWE LOCATIE IN APELDOORN

KINDERMODE NIEUWS 

Vernieuwde kinderwinkel in Apeldoorn geopend!!

Ken je de kinderwinkel Hegdehog and Deer al? Deze supergave kinderkledingwinkel is vorige week van eigenaar gewisseld en verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie in Apeldoorn! Als je deze winkel binnenwandelt voel je je als een kind in een snoepwinkel. Zodra je één stap over de drempel zet word je al hebberig. De items die ze verkopen zijn niet alleen stuk voor stuk prachtig maar de hele winkel ziet er van top tot teen waanzinnig uit! Wat ons betreft een hele goede reden om een shopdagje naar Apeldoorn te plannen!

Bij Hedgehog and Dear shop je de meeste hippe kinderkledingmerken zoals oa Soft Gallery, Mini Rodini, Maed for Mini, Little Indians, Scotch & Soda en Mingo voor jongens, meisjes en de allerkleinsten.  Naast kleding verkopen ze ook (houten) speelgoed, accessoires en toffe items op het gebied van babyverzorging.

Bij Hedgehog and Deer kun je terecht voor geweldige kinderkleding dus, maar ze geven ook goed en persoonlijk advies. Ook voor de kinderen is een bezoekje aan deze winkel een feestje. Terwijl jij lekker op je gemakje tussen de rekken snuffelt, evt met een kopje koffie erbij, vermaken de kinderen zich prima. Ze kunnen heerlijk hun gang gaan in de kinderhoek met meubeltjes en loopwagens. Dat is lekker shoppen toch?

Je vindt de nieuwe winkel van Hedgehog and Deer in het Centrum van Apeldoorn op de Korenpassage 29.
En als Apeldoorn toch net iets te ver uit de richting is, kun je natuurlijk ook gewoon via de website shoppen!

Klik hier om naar de website van Hedgehog and Deer te gaan!

Volg Hedgehog and Deer ook zeker even op Instagram waar ze al hun moois met ons delen!


Klik op deze link om bij Hedgehog and Deer te shoppen

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie