NIEUWE COLLECTIE IGLÓ & ÍNDÍ


Nadat we via Sanne al kennis mochten maken met Igló & índi willen we je nu de nieuwe collectie van dit merk laten zien. Iglo & índi ziet er weer te gek uit.Wauw! Dit Scandinavische merk staat bekend om haar brutale en creatieve aanpak, en dat zien we zeker terug in de nieuwe collectie. Veel kleur, en creatieve printjes; dat is de eerste indruk die je van de collectie krijgt. We love it! De Scandinavische achtergrond van dit merk zie je ook terug in de verschillende items door bijvoorbeeld een aantal Noorse figuurtjes, dit maakt het merk erg eigen en apart en dat zien we graag! Als je verder kijkt zie je natuurlijk ook de trends voor volgende winter terug, zo zijn er aantal items met een animalistic touch. Denk bijvoorbeeld aan leuke panterprintjes, of items met panda beren. Tot slot zien we ook bij Igló & Índí weer de heerlijke en oh zo comfy sweatpants terug! Top toch? Laat je inspireren…

Kun jij ook niet wachten tot de nieuwe collectie wordt uitgeleverd? 

Iglo en Indi AW14

Iglo en Indi AW14

AW14-IgloIndi_KIDS06

AW14-IgloIndi_KIDS01

Iglo en Indi AW14

Klik hier om naar Igló & Índí te gaan

 

Wat vind jij van de nieuwe collectie? 

 

Tags:

Plaats een reactie