HUMANOID LANCEERT KINDERKLEDINGLIJN


Kennen jullie het stoere volwassenen kleding merk Humanoid? Dan hebben we goed nieuws, want de designers van Humanoid hebben de allermooiste looks uit de volwassenen collectie omgetoverd tot schitterende outfits voor de allerkleinsten. Onder de naam H*Mini levert Humanoid nu een aantal van de mooiste ontwerpen ook in mini variant. De collectie biedt alles voor actieve mini’s van 1 tot 4 jaar, van ruige tunieken en vrolijk geprinte jurkjes tot sweaters, jerseys en stoere broeken. Bij het zien van onderstaande foto’s waren we op slag verliefd, en konden we eigenlijk nog maar 1 ding denken: shoppen shoppen shoppen! De H*Mini collectie is verkrijgbaar in de Humanoid winkel in Arnhem, maar gelukkig ook online via de link hieronder. We zijn benieuwd wat jullie van de Humanoid Mini collectie vinden, laat je het ons weten via Facebook of in een reactie hieronder? Veel shopplezier!

Shop de H*Mini collectie via deze link

HuM15-5853(c)ronsteemers HuM15-6088(c)ronsteemers HuM15-6115(c)ronsteemers HuM15-6224(c)ronsteemers

HuM15-5962(c)ronsteemers HuM15-6011(c)ronsteemers HuM15-6163(c)ronsteemers

Shop de Humanoid Mini collectie via de link

Wat vinden jullie van H*Mini?