BACKSTAGE FOTO REPORT PETOZZI DEN BOSCH

Afgelopen zaterdag 22 april was de allerlaatste Kindermodeblog on Tour styling dag! De laatste kilometers werden afgelegd naar het zuiden van het land, naar het ohzo gezellige Den Bosch. Voor de laatste stop van onze tour gingen we namelijk naar de waanzinnige kinderkleding winkel Petozzi!

Petozzi in Den Bosch

Voor wie Petozzi nog niet kent – bijna onmogelijk ūüėČ – een kleine introductie! Bij Petozzi kun je zowel offline √©n online de leukste kindermode merken √©n interieuraccessoires shoppen.¬†Met kindermode merken als Bang Bang Copenhagen, Bobo Choses, CarlijnQ, Mini Rodini, Popupshop, Sproet & Sprout en Tiny Cottons wordt shoppen wel h√©√©l leuk. En kom je er even niet uit dan helpen de gezellige meiden Anoek en Geertje je maar al te graag ūüôā

En we hebben de laatste Tour dag goed en geheel in stijl afgesloten, want wat hebben we onwijs veel gezellige en spontane kids in hun nieuwe outfit op de plaat mogen zetten! En bij het zien van de backstage beelden genieten we nog even extra na van de te gekke dag!

De outfit foto’s van alle kids komen snel online dus houd onze Facebook pagina goed in de gaten. En voor nu kun je lekker meegenieten met de foto’s van afgelopen zaterdag!¬†Iedereen die de afgelopen weken langs is geweest: heel erg bedankt! Het was √©cht zo leuk om jullie, onze volgers (weer) te zien en ik kan niet wachten tot¬†de Back to School Tour!

Psst… Neem ook even een kijkje op onze¬†Kindermodeblog on Tour¬†pagina, waar je alle info kunt vinden

Klik hier om naar de website van Petozzi te gaan

Iedereen die er zaterdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

‚Äď X‚ô° ‚Äď Free en het Team van Kindermodeblog

Klik hier om naar de Kindermodeblog on Tour pagina te gaan voor meer informatie!

& Klik hier im direct naar de webshop van Petozzi te gaan

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie