DIT IS DE NIEUWE ZELF GESHOPTE (BUDGET!) OUTFIT VAN KATE

DIT IS DE NIEUWE ZELF GESHOPTE (BUDGET!) OUTFIT VAN KATE

Door: Judith

Nou we zijn over en terug in ons oude huis. Wat is verhuizen toch een crime. Twee keer binnen een half jaar, vanwege onze eigen verbouwing, is toch heftiger dan ik had gedacht. Maar goed we zitten weer in ons eigen huis, dat nu zo goed als af is en dat is toch wel een feestje. Vaak komen belangrijke dingen tegelijkertijd en dat was bij ons ook het geval.

De verbouwing was wat uitgelopen maar we hadden inmiddels ook de oogoperatie van Tygo op de planning. Deze hadden we al iets vooruit geschoven omdat de verbouwing dan wel klaar zou zijn. Dat was niet gelukt dus Tygo werd de donderdag voor de verhuizing geopereerd aan zijn ogen. Vorig jaar kwamen we er plotseling achter dat hij van de een op andere dag scheel keek en daardoor ook een lui oog heeft. De scheelheid is, naast zijn luie oog, natuurlijk puur cosmetisch, maar wij hebben wel gekozen voor een operatie. Deze is goed te doen bij die kleintjes al is het natuurlijk enorm zielig en spannend. Niet alleen voor hun maar ook. voor de ouders. Ik mocht gelukkig helemaal mee tot aan de narcose en toen was hij binnen een uur klaar. Ik moet zeggen dat het allemaal heel goed is gegaan en dat Tygo het super heeft doorstaan. Alleen de week erna hem wat rustiger houden dan anders is nogal een uitdaging vooral met het goede weer ☺️.

Tygo heeft heel logisch, door de operatie en zijn herstel, meer aandacht gekregen dan Kate de afgelopen tijd en dat is toch altijd lastig. Dus ben ik met Kate even samen de stad in geweest om de nieuwe collectie te checken. En in de Zara was het een feestje. Ze heeft op de foto een volledig nieuwe outfit aan die we samen hebben uitgezocht en perfect bij dit heerlijke weer past. Een wijde niet te warme broek met een topje met panterprint en daarop een sportief pantervestje ????. Ik heb, zoals jullie inmiddels wel weten, een voorkeur voor een sportieve look. Maar met deze broek eronder maakt het de outfit net wat origineler en het zit natuurlijk heerlijk.

Shirt: Zara
Jasje: Zara
Broek: Zara

Tags: ,

Plaats een reactie