DE NIEUWE BUDGET SWEATER VAN PHILEINE!

Door Renske:

Het is zo freeeeeeeezing! Ineens was daar die immense kou, tenminste zo voelt het voor mij maar ik ben dan ook totaal niet gemaakt voor dit weer!
Helaas woon ik nou eenmaal hier en hebben we er af en toe mee te maken. En dan moet ik dus gewoon wachten op betere tijden en er maar het beste van maken.
En om mijn en ons leed te verzachten heb ik deze lente outfit voor Phileine geshopt. Omdat shoppen eigenlijk een remedie is tegen alles, omdat met een outfit uit de lente-collectie het warmere weer al dichterbij voelt en gewoon omdat je deze unicorn sweater dus gewoon niet kan laten liggen voor je meisje.
Ik spotte ‘m online en binnen 5 minuten lag ie in mijn “mandje”, ik heb nu eenmaal een enorme crush op Unicorns! Deze grijs gemeleerde  sweater is van Zara en het leuke ervan is dat de gekleurde delen er een soort van op zitten. Dus de kleuren van de hoorn zelf zitten er met wol op geborduurd en bij de haren zitten glitters over de kleuren, vind ik dus echt heel leuk! In diezelfde nieuwe collectie van Zara vond ik deze gestreepte legging van ribstof en die staat er top bij. We maken de outfit compleet met roze Nike Air sneakertjes, die weer net wat extra kleur aan het geheel voegen. Kom maar door met die lente!!
IMG_5179 IMG_5188 IMG_5185 IMG_5182 IMG_5181
Wat vind jij van de nieuwe sweater van Phileine?
Tags: ,

Plaats een reactie