BUDGET OUTFIT | BEAU IN LINDEX


Door Renske:

Terwijl ik dit schrijf zit ik op onze nieuwe bank in ons nieuwe huis! Na meer dan 5 maanden verbouwen zijn we eindelijk over! Het is door wat tegenslagen helaas nog steeds niet af maar we kunnen slapen, koken, douchen en tv kijken dus wat willen we nog meer? ? Voor de kamers van de kids heb ik heel lang inspiratie opgedaan op met name pinterest en instagram. Ik wilde graag sowieso voor alledrie leuke muurstickers maar er zijn zoveel verschillende, ik kon niet kiezen! Totdat ik Beau laatst een van zijn nieuwe broekjes aandeed en wist welke het moest worden; de tipi! Je ziet ‘m steeds meer terugkomen de laatste tijd, zowel in printjes als in het echt. Dit broekje met tipi’s vond ik bij de Zweedse webshop Lindex en ook deze kleur geel vind ik superleuk bij ‘m staan. Ik heb m gecombineerd een gestreepte sweater van Zara met badges. En ook al kom je bij baby jongens toch vaak uit bij een sweater en een lekker zittend broekje, hij ziet er zo toch weer anders uit!

En….z’n broekje matcht nu zo lekker bij z’n nieuwe kamer ?

Zijn er nog meer tipi fans?

Via deze link kun je het broekje shoppen

image2

image5

image1

Shop hier het broekje

Wat vind jij van Beau’s outfit?

Plaats een reactie