DIT IS EEN HEERLIJKE MEISJES OUTFIT!

Soms heb je van die kledingstukken, die vind je gewoon meteen leuk! Een soort liefde op het eerste gezicht. Dat had ik dus met dit roze vest, toen ik mijn eerste rondje deed in de webshop van 4FunkyFlavours, om de nieuwe collectie te bekijken.
Dit vest dus. Ik vind de kleur gewoon heel mooi – goed kleurtje pink – en het fijne ruitje erin zorgt ervoor dat het vest niet saai is, maar het neemt ook de kleur niet weg. Snap je wat ik bedoel? Dit vest heb ik ook voor Doutzen gescoord!! Zul je binnenkort vast nog een keertje voorbij zien komen. Maar vandaag is het Keet die ‘m draagt. Ze draagt er een simpel t-shirtje van Zara bij en een hele toffe flared jeans, met misschien nog wel coolere schoenen. Dit is wat mij betreft een hele stoere, maar toch ook lieve, draagbare outfit. Wat vind jij ervan? Keet kan zich iig prima vermaken hierin!

Via deze link kun je dit vest shoppen


Je shopt het vestje via deze link!

Wat vind jij van deze outfit? En van het vest?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , ,

Plaats een reactie