PHILEINE IN EEN NIEUWE LENTEPROOF-LEGGING

PHILEINE IN EEN NIEUWE LENTEPROOF-LEGGING

Door: Renske

Hoe fijn zijn deze afgelopen dagen? Sinds de zon weer een beetje schijnt en de temperaturen wat omhoog zijn gegaan ziet alles er weer wat rooskleuriger uit.
Ik kan hier echt zo blij van worden en ik ben niet de enige die dit heeft bij ons thuis. Ook de kids fleuren op door de zon en krijgen wat extra energie doordat we weer meer buiten kunnen zijn.
En dan is het ook nog bijna vakantie, wij gaan zelf niet weg dus als dat zonnetje gewoon nog even een weekje door kan zetten gaan we ons hier ook wel vermaken!

Je krijgt ook meteen zin om je garderobe aan te passen, winterspullen de zolder op en lentelookjes voorin de kast. Wellicht is dat ietwat overdreven maar we zijn graag optimistisch.
Voor Phileine heb ik laatst nog een salegelukje gescoord. Met de babyboy op komst ben ik weer heerlijk het internet aan het afstruinen voor die uberschattige babykleertjes en alles wat we verder weer nodig gaan hebben. Ik heb redelijk wat bewaard van Beau maar dat is straks ook alweer 4 jaar geleden en je smaak en de mode verandert toch, ook bij baby’s! En tijdens mijn zoektocht naar babyspullen kwam ik dit legginkje van One Day Parade tegen. Nu met 50% en precies in Phileine d’r maat. Eigenlijk dus van de herfst / winter collectie maar ik vind dit gele kleurtje helemaal leuk voor de lente /zomer. Als ze straks iets meer Vitamine D heeft opgedaan en een lekker kleurtje heeft staat deze kleur helemaal te gek.
Ik heb ‘m hier nog wat ‘winters’ gecombineerd met een vestje van Zara en Vans maar straks met alleen een tshirtje en bijv witte sneakers ook top!

Heb jij de lentegarderobe al aangevuld?

Bij de webshop waar ik dit broekje heb gekocht is ie helaas niet meer verkrijgbaar maar ik heb even verder gezocht en je kan ‘m hier nog vinden, ook voor een mooi prijsje gelukkig!

Tags: , ,

Plaats een reactie