DIT HEERLIJKE PAKJE WIL JE

DIT HEERLIJKE PAKJE WIL JE

Door: Rosan

Wij waren afgelopen weekend met het hele gezin in Barcelona. Ik weet niet wat het is, maar het is altijd zo intens fijn om in deze stad te zijn. We hadden een leuk hotel met een familyroom geboekt, met een bad zo groot dat de meisjes bijna konden zwemmen. Het was zonnig en rond de 16 graden, echt ik realiseerde me niet dat ik een winterdepressie had… tot ik daar liep!

Wat ik zo leuk vind is dat de kinderen ook zo kunnen genieten van een avontuur in een vreemde stad. En ze trekken zelf ook genoeg aandacht. Ik was even met Scottie in een klein supermarktje waar een winkelmedewerker het niet kon laten om aan haar krullen te zitten en verschillende Spaanse liefdeskreten uit te roepen. Scottie snapte er niet veel van, ze keek me verbaasd aan en zei: mama wat is er?

Altijd als ik in Barcelona kom, en dat is met enige regelmaat,  dan heb ik dus de behoefte om iets bij Zara te kopen. En dat is eigenlijk niet echt logisch want alles wat ze daar verkopen is ook hier te krijgen. Maar toch, het voelt net even anders. Dus toen ik op het vliegveld vlak voor ik naar huis vloog nog even de kinderafdeling binnen liep en dit pakje zag hangen, hoefde ik niet na te denken. Die moest mee naar huis! En in dit geval is het voor jullie dus maar mooi mazzel dat alles in NL online te krijgen is.

Je shopt hem gewoon hier

 

Tags: , ,

Plaats een reactie