GEWELDIG LUIPAARD PAKJE


Door: Rosan

Heerlijk anderhalve week naar de zon! Koffer vol leuke kleertjes en sandaaltjes mee voor Mckenzie om de schattige badpakjes niet te vergeten.
Nu we hier zijn blijkt dat Mckenzie het allerliefst in een romper of alleen een luier rondloopt, niet zo gek natuurlijk met temperaturen van boven de 30 graden.
De leuke outfitjes bewaren we dan maar voor als we op pad gaan. Want als madam parmantig door de straten van Paramaribo stapt moeten we er wel een beetje pittig uitzien, toch?
De dames hier in Suriname houden wel van een luipaardprintje, dus hoe toepasselijk is dit schattige jumpsuitje van Petit!  De lichtroze kleur staat geweldig op haar nu al gebruinde huidje, mama moet hier ongeveer 3 weken voor bij het zwembad liggen en dan nog word ik niet zo mooi bruin.
Wat ook zo fijn is aan dit pakje is dat de stof heel dun en soepel is. En met knoopjes op de schouders en onderaan is het in een mum van tijd aan en uit getrokken.
Ook wel prettig, want als je ergens geen zin in hebt in 30 graden, is het wel een worsteling tijdens het aankleden.
Het pakje valt wat ruim dus ze kan er de hele zomer in Nederland nog van genieten. Bij deze een oproepje aan de weergoden, eenmaal zonnige zomer alstublieft liefst tot aan september!

Je kunt het pakje shoppen via deze link

SAM_0928

SAM_0945
SAM_0956
Tags: ,