STREET CALLED MADISON | ZOMERCOLLECTIE

STREET CALLED MADISON | ZOMERCOLLECTIE

Kinderkleding is vaak geïnspireerd op de collecties voor volwassenen, en zeker de kinderkleding merken voor de wat oudere kids geven een steeds stoerdere, volwassen draai aan hun collecties. En dat vinden wij eigenlijk alleen maar hartstikke leuk. Tieners willen lekker zelf kiezen en er is behoefte aan stoere merken waar ze echt hun eigen stijl mee kunnen uitdrukken. Een merk dat daar heel erg goed in is, en ieder seizoen weer de meest gave collecties voor tieners op de markt brengt is Street Called Madison!

Let’s meet the brand
Street Called Madison is begonnen door Moniek Veldt die een groep tieners bij elkaar bracht om haar te helpen bij het ontwerpen van de eerste collectie en het verhaal van het merk. Het verhaal gaat over een Street Called Madison waar Luna Hill en Charlie Ray samen met hun vrienden zijn opgegroeid. Het merk vertelt het verhaal van hun jeugd en hoe ze opgroeien samen met hun vrienden in een straat die iedereen wel op de één of andere manier herkent.

De collectie
De collecties van Street Called Madison zijn hip en urban en hebben een lekkere volwassen twist. Ook voor het komende zomer seizoen knalt de collectie weer van de rekken af met lekkere felle kleuren afgewisseld met zachte pastel tinten, een panterprintje hier en daar, statement tops en interessante grafische details op heel veel items. We zien de comfy broeken met stoer streep detail langs de zijkant die we zo gaaf vinden, stoere denim jacks en shirts met kleurige opdrukken die iedere outfit opvrolijken. De collectie zit vol met kleuren die toch allemaal goed met elkaar matchen. Je kunt dus helemaal los gaan met het maken van 100’en verschillende outfits! We love it! Kende jij Street Called Madison al? En wat vind jij van dit merk? Ben je net zo enthousiast als wij? Let us know!

Ook zo enthousiast? Klik hier om Street Called Madison te shoppen

Ook zo enthousiast? Klik hier om Street Called Madison te shoppen

Tags: ,

Plaats een reactie