SAAR IN STREET CALLED MADISON

SAAR IN STREET CALLED MADISON

Door: Sandra

Ook wij zijn weer terug van vakantie en de meiden zitten inmiddels alweer twee weken op school. Gelukkig vinden de meiden het allebei geweldig op school en komen ze vol verhalen in huis.

Ik kon mij voor onze vakantie al moeilijk  inhouden met al die mooie nieuwe collecties die binnen kwamen, maar nu mag ik dan echt gaan shoppen voor de herfst/winter garderobe . De meiden hebben de laatste tijd aardig wat leggings en broeken versleten (lees overal zitten scheuren en gaten in) dus nieuwe kunnen de meiden wel gebruiken.

Ik stuitte op de nieuwe collectie van “Street Called Madison” en viel als een blok voor deze velvet flowerprint broek en geweldige “fake fur” winterjas van teddy stof.

De flowerprint broek is echt heerlijk zacht en zit volgens Saar super fijn! De broek is een echte eye-catcher en heeft op de zij naad een zwart/wit/bruin gestreepte contrast bies met lurex glitter. Er zit een lichte stretch in de stof dus dat is fijn dragen. Op de broek draagt ze hier een gestreepte longsleve van mingo met een paar zwarte sneakers eronder.

Saar had al aangegeven dat ze deze winter graag zo’n zachte jas wil. Haar zusje had er vorig winter ook een en nu wilde zij ook graag .

De jas van dit toffe merk zit heerlijk en is lekker warm. Saar draagt hier maat 128 en is haar nog wel wat ruim maar zo heeft ze er wel de hele winter wat aan. De jas heeft een zwart gestreepte boord en steekzakken in de zij naad met ritssluiting.

Street called Madison is eigenlijk een kledingmerk voor tieners maar vanaf nu ook in maat 116 te verkrijgen. En nog even een tip voor de mama’s met stoere jongens, er is ook een jongens collectie van dit merk. Echt een aanrader om even te gaan kijken.

Wat vinden jullie van Saar haar outfit?

Klik hier om Street Called Madison bij Kixx Online te shoppen & hier voor de andere (online) verkooppunten bij jou in de buurt

Klik hier om Street Called Madison bij Kixx Online te shoppen & hier voor de andere (online) verkooppunten bij jou in de buurt

Bekijk en lees hier meer over de nieuwe collectie van Street Called Madison

Tags: , , , ,

Plaats een reactie