GESPOT: NIEUWE WINTERCOLLECTIE STREET CALLED MADISON


GESPOT: NIEUWE WINTERCOLLECTIE STREET CALLED MADISON

Heb jij een (tiener) zoon of dochter met een eigen smaak? Weet je soms niet welk merk je voor hem/haar kunt shoppen? Dan is de nieuwe wintercollectie van Street Called Madison een echte tip voor jullie! Een collectie met een stoere urban touch. Super draagbaar, goed te combineren en helemaal volgens de laatste trends. Zo zien we velvet voor zowel de jongens als de meiden (love)! Sporty invloeden en licht roze voor de boys (ja, ja!) Een collectie die perfect in balans is als we het hebben over goede basics en echte eye-catchers. En wat ons betreft een echte aanrader!!

About Street Called Madison

Het Nederlandse merk is bedacht door Moniek Veldt. Samen met een groep tieners is zij gaan brainstormen om het – destijds alleen nog – tienermerk tot leven te laten komen. Door deze nieuwe aanpak, waarbij Moniek echt naar de wensen en meningen van de tieners luistert is in 2016 de eerste collectie gelanceerd. En inmiddels is het kinderkleding merk niet alleen voor tieners, maar ook voor jongere kids verkrijgbaar!

Het verhaal van Street Called Madison, gaat over een straat waar de karakters van het merk, Luna Hill en Charlie Ray opgroeien samen met hun vrienden. Het merk vertelt eigenlijk het verhaal van hun levens in de stad. Waarbij de verschillende invloeden keer op keer voor voldoende inspiratie zorgen.

Ken jij het kinder- en tienermerk Street Called Madison al? En is dit ook een stijltje wat precies bij jouw zoon of dochter past? Leuk als het ons laat weten in een reactie. En vergeet deze tip ook niet te delen met je vriendinnen met een hippe (tiener) zoon of dochter. Hoe? Heel makkelijk, via de licht roze Whats-app share button links onderaan deze blog!

Be inspired!

Klik hier voor een Street Called Madison verkooppunt bij jou in de buurt

Vind hier een verkooppunt bij jou in de buurt

Ken jij Street Called Madison al? En wat vind jij van de nieuwe wintercollectie?

Tags: , , ,

Plaats een reactie