FILEMON KID ZOMERCOLLECTIE


Het Zweedse kinderkleding merk Filemon Kid heeft een leuke, stoere en dierlijke zomercollectie uitgeleverd. De prints zijn erg stoer neergezet maar de collectie is voornamelijk lekker speels en kinderlijk. Sommige kleuren -zoals zwart en army groen- zou je voor de zomer wat somber kunnen vinden, maar dit zijn wel de kleuren volgens de laatste kindermode trends. En aangezien de levering van de zomercollectie niet gelijk loopt met de jaargetijden, is dat nog eens een extra reden om daar niet moeilijk over te doen. Ga je toch liever voor meer kleur en frisse kinderkleding? Check dan de geweldige items in zachtere tinten. Voor ieder wat wils. Ga snel kijken en laat me weten wat jij van deze collectie vindt! Ik zal je binnenkort laten zien hoe ik Filemon Kid combineer.

Klik hier om direct naar Filemon Kid te gaan

36556033-mHqMw 36550559-roQgG 36556286-UBtnp 36551778-kEKHx 31768982-RARS6
Klik hier om naar de webshop van Filemon Kid te gaan

In Nederland wordt deze collectie verkocht bij Orange Mayonnaise

 

Wat vind jij van dit merk? 

Tags: ,

Plaats een reactie