TUMBLE ‘N DRY | NIEUWE COLLECTIE

NIEUWE COLLECTIE TUMBLE ‘N DRY

Tumble ‘n Dry is al sinds 2007 een begrip in Nederland. Dit toffe merk maakt collecties voor vier verschillende leeftijds categorieën: De ZERO collectie, verkrijgbaar in maat 50-68, de Lo. collectie, verkrijgbaar in maat 68-98, de Mid.. collectie, verkrijgbaar in maat 92-140 en last but not least, de Hi… collectie, verkrijgbaar in maat 128-176. Je kunt bij Tumble dus terecht voor baby’s en kids van 0 tot maar liefst 15 jaar! De collecties van TnD zijn altijd lekker comfortabel en draagbaar maar hebben altijd een leuke, grappige of mooie knipoog naar de trends van nu. Het doel van Tumble is ‘Inspire to Play’ en dat doen ze onder andere door hun collecties altijd zo te ontwerpen dat kids lekker veel bewegingsvrijheid hebben om eindeloos te kunnen klimmen, klauteren, rennen, springen en spelen. Bij Kindermodeblog zijn we al jaren fan van voornamelijk de kwaliteit van Tumble ‘n Dry kleertjes. De stofjes voelen altijd héérlijk zacht aan, en blijven lang mooi.

Ook dit seizoen is dat niet anders, Tumble gebruikt steeds meer organische stoffen en dat verhoogt de aaibaarheid alleen nog maar meer! Verder zien we comfortable sweat broekjes, stoere statement truien en t-shirts, subtiele prints en lekker veel kleur! Het kleurenpalet is bij Tumble ‘n Dry lekker uitgebreid dit seizoen. Van een aantal mooie pastel tinten (roze, mintgroen en koraal), naar lekker knal groen, geel en rood tot stoere grijs/zwart/witte combinaties. Je kunt echt alle kanten op met de nieuwe collectie van Tumble! Wij hebben hieronder alvast wat favorieten uitgelicht, maar we zijn natúúrijk benieuwd welke items jullie zouden shoppen? Laat je ‘t ons even weten in een comment hieronder of op social media?

Klik hier om naar Tumble ‘n Dry te gaan

Klik hier om Tumble ‘n Dry te shoppen

Tags: , , ,

Plaats een reactie