KICK IN NIEUWE COLLECTIE TUMBLE


Door: Carlijn

Wat word ik toch altijd hebberig van het zien van de nieuwe collectie van Tumble. Toch echt wel één van mijn favoriete merken voor Kick. Stoer, hip, goede kwaliteit en een perfecte pasvorm. Kortom; alle ingrediënten zijn bij Tumble aanwezig om bij mijn favoriete kinderkledingmerken geplaatst te worden! Je snapt dat ik me dus echt in heb moeten houden toen ik de nieuwe collectie aan het bekijken was. Deze sweat kon ik ècht niet laten ‘liggen’, met één druk op de knop zat hij in mijn digitale winkelmandje. De sweat is gevoerd, waardoor deze zacht en warm aanvoelt. Leuke details zijn de zakken aan de voorkant, de witte stiksels en de extra opgestikte zijpanden. Collectie lente/zomer 2014, maar deze sweat kan Kick nu al meteen aan. Heb ik dus mooi een excuus om binnenkort even verder te shoppen voor echte zomerse items 😉

Klik hier om deze sweat meteen te shoppen

nannaa 21312

nannaa 20812

Klik hier voor de nieuwe jongens collectie van Tumble

OF Klik hier voor de site van Tumble n Dry

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Tumble n Dry?

Tags: ,

Plaats een reactie