DIT MOOIE TULE ROKJE SHOP JE NU IN DE SALE


DIT MOOIE TULE ROKJE SHOP JE NU IN DE SALE

Door: Rosan

Het lijkt wel een beetje de standaard te worden met het uitkomen van de nieuwe collecties krijgen we ineens ‘extreem’ weer. De wintercollecties kwamen vorig jaar uit en er was een hittegolf. En nu komen de zomercollecties uit en dan begint het ineens te vriezen en sneeuwen.

Ik ga dit weekend naar Parijs om de nieuwe wintercollecties te bekijken. Dat is altijd een feest, hoewel ik in mijn hoofd wel alweer heel erg toe ben aan zon en zomer! Maar goed nu de winter hier toch nog wel wat aan lijkt te houden speur ik zo nu en dan nog heel even door de laatste sale items…

En het wordt bijna een beetje eentonig, want ja Mckenzie heeft alweer een nieuw rokje! Ik geloof dat ik weinig moeite heb om me aan te passen aan de kledingeisen van mijn dochter. Het is in die zin ook wel leuker, want met een rokje kan je makkelijker combinaties maken dan met een jurkje. En ook Mckenzie kan er geen genoeg van krijgen.
Dit tule rokje van Enfant was qua kleur en model weer even anders dan wat ze al heeft. Bij de shop waar ik ‘m kocht was het nog de enige maat, maar ik dacht dat een maatje groter niet zo erg zou want dan zou het een beetje op de groei zijn. Maar ze past m eigenlijk nu al, alleen valt ie nu een stukje langer dan normaal. Als ze nu even niet zo hard meer groeit (4 jaar, 120cm!) dan gaat het misschien nog wel een jaartje mee.

Vind je ‘m ook leuk? Misschien heb je geluk en vind je deze nog in jouw maat, deze shop heeft er in ieder geval nog een paar liggen zag ik.

Tags: , , ,

Plaats een reactie