KINDERKLEDING REVIEW: EVI IN BILLIEBLUSH


Door: Saskia (mama van Evi)

‘Een pakketje voor u mevrouw, uit Londen’. Verbaasd neem ik het pakketje aan, ik kan me niet herinneren dat ik iets heb besteld. Enigszins nieuwsgierig maak ik het pakketje open en blij verrast zie ik het mooie rokje van Billieblush! Dit rokje mogen wij reviewen, leuk!

Eerlijk gezegd had ik nog nooit van dit merk gehoord, maar voor prinsesjes is dit echt een geweldig merk! Veel fijne rokjes, glitter schoentjes en mooie vestjes. En daar houdt Evi (5 jaar) van! Haar kledingkast is gevuld met o.a. Scotch R’Belle, Bomba, Tumble and dry, aangevuld met Zara, H&M en Hema. Dit Billieblush rokje voldoet dan ook precies aan haar eisen; veel tule en op de bovenste laag tule zitten hartjes. Mama is ook tevreden, de kwaliteit en afwerking is mooi en het is makkelijk draagbaar. Bij het rokje zat een leuk lint met tule ‘bloemetjes’. Op internet zagen we dat deze als ceintuur werd gebruikt, Evi had daar echt andere ideeën over! Wij hebben het gebruikt als ketting en als haarband. Inmiddels hangt het als slinger in haar slaapkamer!

Het rokje is makkelijk te combineren. Evi draagt het met een goudkleurig vestje, shirtje en stoere gele laarzen, maar het rokje is ook heel leuk te dragen met een jasje, voor een wat feestelijker look. De laatste set heeft Evi zelf uitgekozen, wit shirtje met grijs vestje en haar knalrode Spaanse hakschoenen. Zo zag ze zichzelf wel naar school gaan!
Het rokje wordt met veel plezier gedragen en mede door de mooie kwaliteit en feestelijke uitstraling gaan we zeker vaker kleding van dit merk dragen. Laat de feestdagen maar komen!

Klik hier voor meer details van het rokje

Evi

Evi 3

Evi 2

Evi 4

Shop het rokje hier

 

Meer shoppen van Billieblush? 

Klik hier voor een verkooppunt in Nederland

OF shop Billieblush online hier & hier

 

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie