KINDERKLEDING REVIEW: JULIE IN ROKJE BILLIEBLUSH


Door: Maud (mama van Julie)

Wat een feest! Het rokje van Billieblush is aangekomen met de post. Super leuk verpakt mét ook nog eens een gave slinger erbij. Kleine Julie van 3 kan niet wachten tot ze hem morgen aan mag en legt haar ‘prinsessenrok’ klaar naast haar bed. Om 6.30 staat ze al naast mijn bed, rokje tegen zich aangedrukt: ‘mama mama mama mama mag ik nu het rokje aan?’. Lachend zoeken we de rest van de outfit bij elkaar. In Juuls kast overheersen basic kleuren: wit, beige, licht en donkergrijs, donkerblauw en lichtroze. Weinig drukke prints, hier en daar een polkadot, steepje of ander klein detail. Een combinatie van Scotch R’belle, Petit Bateau, Imps&Elfs, Tumble ’n Dry, Emile et Ida met Zara en H&M.

Vandaag hebben we het mooie chiffon rokje met gaaf neonroze randje van Billieblush gecombineerd met een bordeauxrode legging met veertjesprint en dik wollen vest van de Zara, daaronder hoge Nikes voor een stoere look. Juul vindt het rokje het einde en draait de hele dag rondjes. Als we in de middag naar buiten gaan regent het, dus hup laarsjes aan. Samen met een lichtgrijze maillot en een mosgroen shirtje van Scotch R’belle wordt de outfit een iets zachter geheel.

Julie is de hele dag in haar nopjes. Vooral de glitters op het rokje vindt ze het einde. Hij zit heel lekker, valt goed op maat (we hebben maat 4 gekregen waar Julie tegenaan zit) en ze kan er in spelen, rennen, koekjes bakken en dansen. Wat wil een meisje van 3 nog meer?

Klik hier voor meer details van het rokje

Julie

Julie 3

Julie 4

Klik hier om het rokje te shoppen

OF Klik hier om meer Billieblush te shoppen

 

Wat vind jij van dit rokje?

 

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie