PHILEINE IN NIEUWE BUDGET JURK

PHILEINE IN NIEUWE BUDGET JURK

Het is pas de derde week van januari maar deze week zijn de eerste SS19 collecties gewoon al gelanceerd. Bizar altijd dat het dan nog zo koud is maar het dus gewoon zomerkleding betreft. Ik word er wel altijd meteen blij van. Van mij mag de winter niet snel genoeg afgelopen zijn. Ik zie er ook echt tegenop dat er weer vrieskou voorspeld is volgende week.

Het wordt de komende tijd dus heel goed alles screenen en wensenlijstjes maken en hopen dat alles er nog is tegen de tijd dat ik iets wil. Want hoe snel sommige merken tegenwoordig zijn uitverkocht blijf ik ook bizar vinden.
Voor mijn instagrampagina waar ik budgettips deel ben ik eigenlijk altijd op zoek naar leuke betaalbare kleding, ter inspiratie voor anderen maar ook om zelf te combineren met merkkleding. Ik had al een hele tijd niks bij Lindex gekocht tot ik van de week eens ging kijken of ze alweer wat nieuws in de collecties hadden. En wat bleek, echt zo veel nieuwe items en ik vond dus bijna alles leuk (van de meisjes dan)
Phileine boft nog dat zij nog makkelijk in 104 past dus ik kan voor haar altijd bij 2 collecties kijken en bij beide collecties was er veel leuks voor haar bij. Omdat ik toch wat items voor nu ook wilde bestellen heb ik alvast een hoop zomeritems erbij besteld. Die moeten dan nog even wachten maar als het dan echt heel koud is kunnen we er in ieder geval vast naar kijken ūüôā

Voor Phileine shopte ik onder andere dit roze jurkje met panters erop. Ik vind dit model altijd leuk bij haar staan en door de kleurtjes lekker zomers. al kan hij door de lange mouwen hopelijk net wat eerder aan!
Meteen even gepast met blote benen en sneakers en klaar voor de lente. Beetje jammer dat we nog zo lang moeten wachten. Maar aangezien de 104 van Lindex nog iet wt groot valt heeft ze dan wel nog even om wat centimeters te groeien!

Je shopt dit jurkje hier

En klik hier om bij Lindex te shoppen

 

Plaats een reactie