SOFT GALLERY | NIEUWE COLLECTIE


SOFT GALLERY | NIEUWE COLLECTIE

We voelen ons als een kind in een snoepwinkel met al die mooie collecties om ons heen! Ging eerder vandaag al de nieuwe collectie van Bobo Choses al online, en het feest is nog niet voorbij, want ook Soft Gallery lanceert vandaag de nieuwe SS19 collectie! De nieuwe collectie van Soft Gallery heet ‘Time Machine’ en is zowel een throwback naar het verleden als een blik in de toekomst. Invloeden uit verschillende tijdsperiodes worden gecombineerd met vormen uit het heden en de toekomst. Echte statements, met zelfvertrouwen en een nostalgische knipoog. We love it!

Pastels & Prints
Pastel kleuren zien we sinds een aantal seizoen super veel, en ook in deze collectie ontbreken ze niet. Prachtige tinten zachtroze en zachtgeel zien we op verschillende items terugkomen. Hoe mooi is bijvoorbeeld die zachtgele plissérok? De zachte tinten worden wel lekker stoer gecombineerd met bijvoorbeeld een printje in een wat feller kleurtje, of met een effen item in een knal kleurtje.

On trend
Verder zien we de super leuke ruffles op een aantal items terugkomen, zoals bijvoorbeeld op de leuke allover print top voor de kleintjes hieronder. Dierenprints mogen natuurlijk ook niet ontbreken, en daar heeft Soft Gallery zeker aan gedacht! T-shirts voor de boys of rompertjes voor de kleintjes met stoere dierenkoppen erop, en waar wij natuurlijk helemaal blij van worden, ook een leopard printje ontbreekt niet in de collectie. In een lekker fel geel kleurtje, love it! Last but not least zijn wij dus helemaal verliefd op de rode wijde flared broek. Super met een simpele tee, maar ook lekker print op print. Stoere sneakers eronder en je bent helemaal klaar!

Vind jij de nieuwe collectie van Soft Gallery ook zo cool? Je shopt de eerste items hier! 

Wat vind jij van Soft Gallery? Laat ons weten welk item jouw favoriet is via de comments of op social media! 

Klik hier om de nieuwe collectie te shoppen

Tags: , ,

Plaats een reactie