SWEATER MUSTHAVE: SOFT GALLERY


Toen ik deze trui voor het eerst bij Purestarters zag dacht ik hebben, hebben, hebben! Deze sweater is van de nieuwe wintercollectie van Soft Gallery en wouw, wat ziet de nieuwe collectie er mega tof uit! Eerlijk is eerlijk, Soft Gallery is niet goedkoop maar met een leuk item van het Deense Soft Gallery in de kast, heb je ook wat. Ik merk dat ik veel vaker de bijzondere kinderkleding uit de kast trek en daar zo enorm van kan genieten. De kwaliteit is bovendien ook erg goed. Soft Gallery staat bekend om haar bijzondere en fashionable items, maar de collectie is erg makkelijk te combineren met andere merken.

Seina draagt deze Soft Gallery sweater op een legging van molo, waardoor het zwart wit erg duidelijk naar voren komt. Vind je dit iets te? Kies er dan voor om deze sweater op een effen zwarte legging of jeans te combineren. De collectie van Soft Gallery heeft trouwens nog veel meer te gekke dingen, waaronder mega leuke rompers en babypakjes. Ik zou zeggen, neem de collectie zeker even onder de loep enne… succes met kiezen! 🙂

Klik hier om de collectie van Soft Gallery te bekijken

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-6

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-1

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-7

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-3

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-4

HQ - Kindermodeblog.nl fotoshoot dinsdag 16 september door Nienke van Denderen Fotografie-5
Klik hier om te shoppen bij Purestarters

Wat vinden jullie van Soft Gallery?

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , , ,

Plaats een reactie