SOFT GALLERY BIJ BUISJES&BEUGELS


De panter jumpsuit van Soft Gallery die wij laatst op Facebook plaatste, bleek razend populair! Er ontstond een heuse zoektocht naar dit fashion item. Na het zien van de volgende items zijn jullie misschien nét zo enthousiast als wij! De nieuwe collectie van Soft Gallery is namelijk gearriveerd in de webshop van Buisjes&Beugels! Oladi-jee!

Het Deense fashionmerk staat bekend om de heerlijke materialen (zachte stofjes!), de goede kwaliteit en gave, uitgewerkte prints! Eigenlijk ademt het merk gewoon een en al fashion. Ja, we moeten het echt toegeven: die Denen hebben écht een neusje voor toffe looks. Soft Gallery vind je niet op iedere hoek van de straat en wat ons betreft maakt het dat nóg leuker. Wij shopten de items van Soft Gallery in de webshop van Buisjes&Beugels. Ohw en wat ook een fijn weetje is: een deel van de opbrengsten van Soft Gallery wordt gedoneerd aan het goede doel, die zich inzetten om kwetsbare kinderen een gelukkige jeugd te bezorgen. Je steunt dus ook nog eens het goede doel met het dragen van dit Deense merk.

buisjesenbeugels

buisjesenbeugelsHoe schattig is dit konijnen jurkje? Helemaal leuk met een stoere legging eronder 🙂

buisjesenbeugels
Ook dit uitgewerkte uilenshirtje is te gek! Super leuk in combinatie met allerlei gekleurde broekjes. En wat leuk is om te weten: dit t-shirtje voor meiden is er ook voor de allerkleinste meisjes in babymaten!

buisjesenbeugelsEn wat dacht je van dit gave sweatshirt met grote beer erop voor de stoere boys die dit aandurven 😉

Wat vinden jullie van Soft Gallery?

Tags: