Brand inspiration: Soft Gallery


Eén van die kinderkledingmerken met een beetje een mysterieuze uitstraling is Soft Gallery. Dit Deense merk is eigenzinnig en super fashionable, maar je moet er wel van houden. Sommige items -en zeker ook hoe sommige items worden neergezet- komen wat alternatief over . Toch ben ik wel fan van Soft Gallery en mega benieuwd naar de nieuwe collectie! Binnenkort laat ik ‘m je zien op Kindermodeblog. Voor nu alleen even wat Soft Gallery Pinterest inspiratie, enjoy the looks!

Tags:

0 Reacties

 • door Esther
  Posted 25 juli 2012 22:14 0Likes

  Aaaaaaah wat een mooi merk! Ik ga volgende week toevallig twee dagen naar Denemarken voor mijn werk. Hopelijk heb ik nog even tijd voor een korte shop stop! 🙂

  • door Free
   Posted 28 juli 2012 20:44 0Likes

   By the way….hoe was Denemarken? Heb je nog tijd gehad om te shoppen?? X

Plaats een reactie