BEAU IN EEN NIEUWE SWEATER VAN FRESH DINOSAURS

BEAU IN EEN NIEUWE SWEATER VAN FRESH DINOSAURS

Toch ook wel weer lekker hoor alles back to normal. Hoe leuk de feestdagen en de kerstvakantie ook waren, iedereen weer in het gareel vind ik ook wel weer fijn.
En gister op mijn vrije woensdagochtend even alleen met mezelf op pad had ik stiekem ook wel gemist.
Op woensdagochtend heb ik dus voor ongeveer 3,5 uur geen kids en kan ik echt even doen wat ik zelf wil zonder iedereen mee te hoeven slepen. Vaak wil ik veel te veel doen in die paar uurtjes en kom ik maar tot de helft maar toch, het voelt altijd heel nuttig wat je allemaal kan doen in je eentje in 1 ochtend,
Gister was mijn to do lijstje helemaal niet lang en ben ik op de fiets geweest naar het buurtje waar we hiervoor woonden. Met een heel leuk straatje met allemaal leuke koffietentjes en winkeltjes ed. Heerlijk om daar even doorheen te struinen en rustig met mezelf een koffietje te drinken.

En sinds een aantal maanden zit er in dat leuke straatje een nieuw kinderkledingwinkeltje met echt heeeeel veel mooie spullen en merkjes.
Het winkeltje heet Elvis & Otis (ze hebben ook een webshop), ik was er  nog niet eerder geweest en moest dus even naar binnen en er is geen beter moment om naar binnen te stappen dan tijdens de 50% sale 🙂
Online heb ik me nog redelijk in kunnen houden tijdens de sale maar als ik dan zo’n leuk winkeltje binnen stap met alleen maar moois om me heen dan kan ik het niet laten.
En dus nam ik voor alledrie de kids iets mee, want dat is nou eenmaal fijner thuiskomen 🙂
Voor Beau kocht ik deze sweater van het merk Fresh Dinosaurs. Ik had er wel eens van gehoord maar nog nooit iets van gekocht en het materiaal van dit merk is echt heel mooi. Je betaalt wellicht iets meer maar je ziet het er dan ook echt vanaf. En met een peuter in de dino / draken fase kan je met deze sweater altijd thuiskomen!
Hij is nu nog wat ruim maar deze kleur vind ik juist in  het voorjaar ook te gek dus dan kan hij ‘m nog gewoon aan.
Beau draagt ‘m hier  met een soepel broekje van Zara en Vans.

Wat vind jij van deze sweater en van het merk Fresh Dinosaurs?

Klik hier om bij Otis & Elvis in de sale te shoppen

 

Klik hier om bij Otis & Elvis in de sale te shoppen

Plaats een reactie