POCOPATO | DE NIEUWE SWEATER VAN BEAU


Door Renske:

Beau is geboren met een koppie vol zwart haar. Wij waren helemaal verbaasd want beide meisjes hadden wel wat haartjes maar niets in vergelijking met hem. Het is vervolgens een klein beetje uitgevallen maar daarna weer heel hard gegroeid. Wat nu resulteert in een volle bos met haar op z’n koppie met wat krullen / slag erin. Ik vind het superleuk bij die kleintjes als ze zoveel haar hebben en laat het ook vooral zitten maar merk bij Beau wel dat het z’n mannelijkheid niet ten goede komt.

Een tochtje naar het winkelcentrum gaat namelijk zo: “wil zij misschien een krentebolletje”? “Wil zij ook een plakje worst”? “Ahhh 3 meisjes, wat leuk”! “Wat een mooie meiden allemaal” etc. etc. Nou kan ik er zelf vaak juist om lachen en meestal antwoord ik dat HIJ daar vast wel zin in heeft maar vanuit m’n omgeving (lees:oma) merk ik dat ze eigenlijk vinden dat we wat van zijn haar af moeten halen. Nu is hij is 2 weken geleden dus echt naar de kapper geweest maar kennelijk helpt alleen ‘de puntjes’ eraf niet dus gaan we ‘m maar gewoon nóg stoerder kleden!

Via Kindermodeblog kwam ik in aanraking met het Poolse merk Pocopato en hun nieuwste collectie is echt te leuk! Alle items zijn van superzachte en ecologische stoffen en hebben een origineel ontwerp. Deze grijs met zwarte sweater met hoefijzerprint vond ik echt wat voor Beau en met dit fijne grijs met crème gestreepte broekje van Zara is het gewoon een stoere jongen! Toch? 🙂

Je kunt de sweater van Pocopato shoppen via deze link

4 fullsizerender4 fullsizerender_1 fullsizerender1 beau1 6 7

Klik hier om de sweater van Pocopato direct te shoppen

 

Tags: , ,

Plaats een reactie