NAME IT | DE NIEUWE STOERE SWEATER VAN BEAU


Door Renske:

Hebben jullie dat ook? Dat je als je nieuwe kleding hebt gekocht het ook eigenlijk de volgende dag meteen aan moet? Ik had dat als kind al en ik heb het nog steeds. Niets leukers dan je nieuwste aankopen meteen te showen. Bij het kopen van al die leuke kleding voor de kids heb ik het ook, dan wil ik het meteen bij ze aantrekken. Tja dan heb je dus wel eens een probleem als je bij het uitkomen van de nieuwe collecties toch te snel overstag gaat en het weer er nog niet aan toe is.

Vorige week liet ik jullie het vest zien wat ik voor Julie van Name It heb gescoord, tijdens diezelfde shopronde bij Name It vond ik ook deze te gekke sweater voor Beau. Eigenlijk vrij simpel maar door de stevige stof met brede rib lijkt het een gewatteerde trui, terwijl hij juist heerlijk licht is. Ik hou ervan, basics met net een andere touch waardoor het dus niet gewoon is. En ja dan wil je die trui dus  het liefste meteen bij ‘m aantrekken, alleen heeft de zomer besloten toch wat langer te blijven….. Gelukkig hebben we ook daar een oplossing voor! Want aangezien het ‘s ochtends vroeg nog lang niet zo warm is dragen we deze tijdelijk dus gewoon alleen even in de ochtend als we bijv Julie naar school brengen. Zo kan Beau toch even shinen in z’n nieuwe sweater , maar dan wel nog met een korte broek natuurlijk! Wat vind jij van deze net-niet-basic sweater?

Je kunt de sweater shoppen via deze link 

img_1380 img_1385 img_1388 img_1404 img_1390

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe sweater van Beau?

Tags: , ,

Plaats een reactie