5X FRANSE KINDERKLEDING MERKEN

5X FRANSE KINDERKLEDING MERKEN

Parijs, de fashionhoofdstad van Europa.. En dat geldt niet alleen voor volwassen mode, want Frankrijk telt ook een groot aantal prachtige kinderkleding merken! Van high end designer tot kleinere quirky merken, Frans kindermodeland is super divers! Hieronder onze vijf fave franse kinderkleding merken.. Mis jij nog een Frans merk? Let us know!

  1. Petit Bateau – Klassiek Frans met een modern en maritiem tintje. Bekend om de blauw/witte maritieme streep. Je kunt met de items van Petit Bateau alle kanten op, en een paar goede basics van dit merk zijn goed voor iedere kinderkledingkast!
  2. Zadig & Voltaire – Stoer, rock & roll en lekker volwassen maar niet tè! En wat natuurlijk super leuk is, is dat je bij Zadig & Voltaire niet alleen voor de kids shopt, maar ook voor papa en mama.. Af en toe shop je hier dus de leukste, stoerste twinning items!
  3. Chloé – Vroeger misschien bekend als ietsje té chique of meisjes-achtig, maar tegenwoordig zijn wij echt fan van de collecties van Chloé voor de girls! Natuurlijk niet goedkoop, maar voor een goede eyecatcher die goed te combineren is zoals het jasje hieronder, is het het zeker waard als je ‘t ons vraag!
  4. Le Temps des Cerises – Gebaseerd op een ‘bohemian by the sea’ gevoel, shop je bij Le Temps des Cerises super stoere collecties met een bijzondere, bohemian touch. Ook hier shop je niet alleen voor je mini’s maar ook voor jezelf en voor papa.. Let’s get twinning want zeg nou zelf, die jas hieronder willen we toch zelf ook gewoon dragen?
  5. Karl Lagerfeld Kids – Nog een designer die ook de move naar kinderkleding heeft gemaakt, en daar zijn we blij om want de collecties van Karl Lagerfeld Kids zijn echt hartstikke gaaf! De basis van de huidige collectie is stoer zwart/wit en wordt hier en daar uitgebreid met een kleurtje. Een toffe opdruk, wat pailletten of quirky detail hier en daar maken de collectie bijzonder en écht Lagerfeld!

Staan al jouw favoriete Franse kinderkleding merken in dit lijstje? Of missen we er nog een paar? Let us know! 

Plaats een reactie