10X PARTY SHOPPEN BIJ TUMBLE ‘N DRY


10X PARTY SHOPPEN BIJ TUMBLE ‘N DRY

Ben jij (last minute) nog lekker aan het Party shoppen voor de feestdagen? Dan helpen wij je graag een handje, want de december maand is immers al druk genoeg. We tipten je de knaller van een party collectie van Tumble ‘N Dry al eerder hier op Kindermodeblog en vandaag zetten we 10 favorieten voor je op een rij!

De party collectie is spot on! Metallic materialen, blazers, rokjes, strikjes, noem het maar op! En ook voor de allerkleinsten kun je bij Tumble ‘N Dry een perfecte party outfit scoren. Zijn jullie al klaar voor de feestdagen? En welke van deze items is jouw favoriet?

Klik hier om de party collectie bij Tumble ‘N Dry te shoppen

 

Klik hier om de party collectie bij Tumble ‘N Dry te shoppen

Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie