10X TUMBLE ‘N DRY SHOPPEN VOOR JE ZOON OF DOCHTER

Het kindermode merk Tumble ‘n Dry klinkt je vast bekend voor. Hippe kinderkleding voor jongens en meisjes, maar ook voor de allerkleinsten! Bij Tumble ‘n Dry vind je kinderkleding die geïnspireerd is op de laatste modetrends vertaalt naar draagbare kinderkleding. Zo loopt jouw kindje er altijd fashionable bij. Ga voor een flared jeans of een bomberjack, stuk voor stuk echte must haves! Een comfortabele fit, frisse kleurtjes en toffe prints: de kleding van Tumble ‘n Dry past in iedere kast thuis. En ook niet onbelangrijk: alle items zijn verkrijgbaar voor een fijn prijsje. Kijk, daar worden wij moeders blij van 😉 Wij hebben 10 hippe items voor jouw zoon of dochter bij elkaar geshopt. Welke nummertjes zijn jouw favoriet?

  1. Bomberjack
  2. T-shirt
  3. Spijkerjasje
  4. T-shirt
  5. Sweater
  6. Short
  7. Spijkerblouse
  8. Jeans
  9. Sweater
  10. Jurkje

Welke van deze items vind jij het leukst?

Tags: , , ,

Plaats een reactie