MINGO | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Afgelopen week zijn we een weekje op de Veluwe geweest. Door de geboorte van Beau zijn wij de hele zomer niet weg geweest en we gunden met name de meisjes toch een weekje vakantie. Na een week met een baby van 2 maanden, een zeer eigenwijs wordende dreumes en een heftig puberende peuter vroegen we ons af of we zelf ook daadwerkelijk¬†vakantie hebben gehad ūüôā ¬†Maar los daarvan was het een heerlijke week en hebben we super genoten van de quality time met z’n vijven!¬†En als je er dan voor kiest om in deze periode nog een weekje weg te gaan in Nederland hadden we het met het weer niet beter kunnen treffen! Het was echt ¬†prachtig en de zon scheen vollop. Werkelijk geen wolkje aan de lucht.¬†Dus niks geen regenlaarzen en dikke jassen aan, ‘s middags liepen we zonder jas!

Ik was wel blij dat ik voor Julie toch een sjaal had meegenomen want doordat het ‘s nachts wel behoorlijk afkoelde was het in de ochtend nog heel fris. Nu kon ze ‘s ochtends haar sjaal om en zo toch zonder jas lopen!¬†De sjaal in de kleur dusty pink heb ik ook laatst gekocht bij mijn bezoekje aan Pomme de Jus in Rotterdam en is van Mingo, een merkje waar ik fan van ben en al langer met jullie wil delen.¬†Mingo kids staat voor zachte unisex basics die eigenlijk het hele jaar door gedragen kunnen worden en waar kinderen zich supergoed in kunnen bewegen.

Mijn favoriete item dat ik voor beide meisjes heb aangeschaft is dit gestreepte boekje met kniestukken. Het is een blijvend item in hun collectie en ik begrijp wel waarom. Naast dat het dus zo heerlijk zit is het ook nog op vele manieren te combineren en goed betaalbaar, een musthave dus…..!

Julie draagt het broekje hier met een sweater van Emile & Ida uit de AW collectie van 2014, haar Minnetonka’s en dus in combinatie met die heerlijke sjaal!

Kennen jullie Mingo al?

Klik hier om Mingo te shoppen

DSC05971

DSC05972

 

DSC05982

DSC05967

Via deze link surf je naar webshop Pomme de Jus

Wat vind jij van Mingo?!

Tags: ,

Plaats een reactie