NAME IT | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Zei ik laatst nog dat Julie echt genoeg rokjes heeft en ik een beetje gek werd van haar liefde voor rokken?! Ik heb nu toch weer iets gedaan wat totaal niet matcht met deze uitspraak.

Elk seizoen bekijk ik even de collectie van Name it. Een fijn merk met een diverse collectie waar je altijd wel iets leuks tussen vindt. En niet onbelangrijk, ik vind Name it heel erg betaalbaar. En dus ook nu kon ik het niet laten even door de nieuwe collectie te struinen. En toen raakte ik in dubio, want mijn oog viel op dit superleuke spijkerrokje voor Julie maar ik vind dus eigenlijk dat ze genoeg rokjes heeft. In het kader van “elk meisje moet een spijkerrokje in haar kast hebben” en ” deze is weer totaal anders dan degene die ze al heeft” heb ik ‘m aangeschaft. En het leuke en fijne aan dit rokje is dat het het uiterlijk heeft van een spijkerrokje maar gemaakt is van sweatstof. En het zit dus heerlijk! Aldus als ik Julie mag geloven. Maar die vindt alle rokjes heeeeerlijk zitten. Om het denim rokje stoer af te maken heb ik het gecombineerd met een zwart shirt met grote tijger van de nieuwe Zara collectie, een grijs vestje, ook van Name it en haar Nikes.

Via deze link shop je bij Name It

image2
image1
image3

Shop hier bij Name It

Ben jij ook fan van Name It?!

Tags:

Plaats een reactie