WINTERJAS SCOTCH | OUTFIT JULIE


Door Renske:

Het kan snel gaan in korte tijd. Schreef ik in een van mijn laatste blogs nog dat we zonder jas naar buiten konden, was het vorige week ineens al steenkoud! Natuurlijk net als ik nog even iets minder goed voorbereid ben op de komende winter.

Voor Phileine had ik gelukkig nog oude jassen van Julie en ook al vroeg een nieuwe aangeschaft (ik kon het niet laten). Maar voor Julie zelf was ik nog niet zo ver, wel al overal zitten kijken maar ik was er nog niet uit. Maar toen we op 1 van die koude ochtenden buiten liepen en ik haar in haar dunne zomerjasje zag, half klappertandend maar toch doen alsof ze het niet koud had, dacht ik oké actie NU! Dus meteen m’n favorietenlijstje af gegaan en eigenlijk was de keus snel gemaakt. Bij elke wintercollectie van Scotch R’belle zat ik al verlekkerd te kijken naar al het moois maar het gaat nu eenmaal pas vanaf maat 104. Toen ze 1 was heb ik nog een keer overwogen er een in de sale te kopen en te bewaren tot ze ‘m paste maar dat vond ik toch wel overdreven, stiekem heb ik er nog steeds spijt van 😉 Maar nu dan de eerste winter dat Julie ook daadwerkelijk de kleinste maat past en een heel fijn exemplaar gevonden! Ik heb gekozen voor deze donkerblauwe kleur omdat ze meestal al genoeg kleur en prints in haar broeken / leggings / jurkjes etc. heeft (toevallig net vandaag MOEST voor de foto haar blauwe rok eronder). Deze nylon jas is heerlijk warm en heeft een zacht bontje aan de binnenkant van de kraag en een capuchon die er eventueel af kan.

Julie is klaar voor de winter! Vinden jullie ‘m ook zo leuk? Je shopt ‘m hier

image1

image2 (2)

image3 (2)

image4

image2 (1)

Shop hier de jas van Scotch R’Belle

 

Wat vind jij van de outfit en jas van Julie?

Tags: ,

Plaats een reactie