THE ANIMALS OBSERVATORY X REEBOK SNEAKER COLLECTIE

THE ANIMALS OBSERVATORY X REEBOK SNEAKER COLLECTIE

Dat kindermode merken de handen ineen slaan met een gaaf sneaker merk is inmiddels niets nieuws meer. Zo hebben Tinycottons en PUMA al meerdere seizoenen te gekke kinderschoenen collecties uitgebracht om van te watertanden. En vanaf vandaag kunnen we hier weer een mooie samenwerking aan toevoegen! Namelijk de kinderschoenen collectie van The Animals Observatory X Reebok!

Eveneens twee fantastische creatieve merken die een kinderschoenen collectie hebben gelanceerd die je gewoon wilt – wat zeg ik, moét- hebben. En goed nieuws wanneer je zelf niet op al te grote voet leeft 😉 Ze zijn tot en met maat 39 te shoppen! Twinning is winning! Kenmerkend voor de sneaker collectie zijn de klassieke modellen van Reebok gecombineerd met de opvallende kleurencombinaties van The Animals Observatory.

Heel benieuwd welk van de 4 modellen jouw favoriet is! Leuk als je het ons laat weten in een reactie.

Succes met kiezen 😉

Je shopt de collectie van The Animals Obervatory X Reebok via deze link 

Je shopt de collectie van The Animals Obervatory X Reebok via deze link 

Wat vind jij van deze samenwerking en sneakers?

Klik hier voor meer kinderschoenen inspiratie

Plaats een reactie