GESPOT | THE BONNIE MOB NIEUWE COLLECTIE


Als we een hip kindermode merk hebben gespot, delen we dat natuurlijk maar al te graag met jullie. Dit keer is ons oog gevallen op het kindermode merk The Bonniemob, een kinderkleding merk dat al enige jaren bestaat maar zeker niet minder de moeite waard is om te delen! Als jij gek bent op vrolijke kleurtjes, opvallende prints én de jaren ’70 stijl, is dit waanzinnige merk echt iets voor jou!

Bij The Bonniemob kon je eerst alleen voor babykleding terecht, maar sinds kort verkopen ze hier ook kleding voor de wat oudere kids. Yes! Dit kindermode merk staat voor de vrijheid van kinderen en hun eindeloze avonturen. De items zijn speels, kleurrijk en passen bij de verbeelding van kinderen.

De nieuwste zomercollectie van The Bonniemob, genaamd Smile, is geïnspireerd op de waanzinnige jaren ’70 stijl. Festivals, muziek en een heleboel love, peace and happiness. Herinner jij je de seventies nog? Deze collectie van The Bonniemob brengt je even terug in de tijd. De zachte kleurtjes als poederroze, wit en grijs passen perfect bij het aankomende seizoen. De items hebben hier en daar een pop of color en daarnaast zien we ook heel veel denim terugkomen. Wat de kleding zo leuk maakt, zijn toch wel de opvallende prints. Dansende konijntjes, met de hand getekende camera’s, kleurrijke regenbogen en vallende sterren: hier wordt elk kind (en moeder) vrolijk van! De collectie bestaat uit bomberjacks, jumpsuits, leggings, t-shirts en nog véél meer. Een heleboel items zijn unisex, zo kun je met één item zowel je zoon als je dochter kleden, lekker makkelijk 😉 En vergeet vooral de kniekousen niet, helemaal volgens de laatste trends! Een paar opvallende kniekousen kunnen tenslotte niet ontbreken in de kast van je meisje.

Je kunt weer een nieuw kindermode merk op je favorietenlijstje zetten! Wat vind jij van dit merk? En kende jij The Bonniemob al?

Je kunt via deze link direct shoppen bij The Bonniemob

Klik hier om direct naar The Bonniemob te gaan

Kende jij The Bonniemob al? En wat vind jij van dit kindermode merk? 

Tags: ,

Plaats een reactie