TINYCOTTONS X PUMA SNEAKER COLLECTIE


TINYCOTTONS X PUMA SNEAKER COLLECTIE

Voor het 4e seizoen op rij hebben Tinycottons en PUMA samen een collectie gelanceerd. De 4e en tevens ook de laatste (to bad) wintercollectie bestaat uit 6 verschillende paar sneakers voor kids! En zoals we inmiddels weten van de voorgaande kinderschoenen collecties is deze om te smullen.

En dat smullen kunnen we dit najaar deels letterlijk nemen. De sneaker collectie heeft, net als de wintercollectie van Tinycottons, het thema D.A.Y. Market. D.A.Y. Market staat voor ‘the distinguished association of yumminess’, en  draait eigenlijk om alles wat yummy is en wat je op de markt kunt kopen. En dit is terug te zien in de prints en details op de sneakers. Naast de 6 paar kinderschoenen, wordt de special collab aangevuld met bijpassende T-shirts, vesten en gave backpacks! Heel benieuwd welk paar jullie favoriet is! Bekijk ze hieronder alle 6.

Oh en even een tip: we horen jullie vaak zeggen: ‘Oh ik zou ze zelf ook wel willen.‘ Nou goed nieuws, ze zijn te shoppen tot maat 39!! You’re welcome 😉

Klik hier om naar de webshop van Tinycottons te gaan 

Klik hier om naar de webshop van Tinycottons te gaan om de sneakers te shoppen

Welk paar is jouw favoriet? En heb je de wintercollectie van Tinycottons als gezien?

Klik hier voor meer kinderschoenen inspiratie

Tags: , , , ,

Plaats een reactie