ANIMALS OBSERVATORY | POMME DE JUS


Heel graag wil ik een geweldig nieuw kindermode merk met jullie delen. Nieuw. Spiksplinter nieuw nog wel, maar nu al razend populair! Bloggers, stylisten en een heleboel fashionable Insta-Mama’s weten de weg naar deze stylish kleertjes al te vinden!  Let’s meet: The Animals Observatory! Vanaf dit seizoen hangt de eerste collectie van dit Spaanse kindermode merk in de rekken De collectie bestaat uit items die gemaakt zijn met oog voor detail. Denk hierbij aan mooie materialen, originele illustraties en kleur combinaties die net even anders zijn. Ook de pasvormen zijn alles behalve standaard, en dat maakt deze collectie extra leuk.

Voor de superleuke kinderwinkel Pomme de Jus in Rotterdam – waar dit mooie kindermode merk uiteraard ook verkrijgbaar is – heb ik een aantal van mijn favoriete items mogen selecteren. The Animals Observatory is al zo populair en gewild dat zelfs mijn meest favoriete item al bijna is uitverkocht! Dus wees er snel bij, want op = op. Welke items zijn jouw favoriet? Have a fashionable day!

Via deze link kun je Animals Observatory shoppen

 

IMG_7778

IMG_7796

IMG_7789

IMG_7847

IMG_7851

IMG_7860

IMG_7876

IMG_8010 (1)

IMG_8018

IMG_7894
Klik hier om te shoppen bij Pomme de Jus

Wat vind jij van dit nieuwe kindermode merk?

 

 

Tags:

Plaats een reactie