DE GAVE CORDUROY BLOUSE VAN JUNES!


DE GAVE CORDUROY BLOUSE VAN JUNES!

Door Alison:

Hi!

Sinterklaas kapoentje.
Afgelopen weken stonden de dagen in het teken van een groot kinderfeest! Onze kleine Junes maakt er nog niet zo veel van mee. Maar ik vind het zo leuk om deze traditie weer voort te kunnen zetten met onze eigen dreumes! Wij vierden dit jaar sinterklaas met de familie bij Sonny zijn moeder in Hoorn. Heerlijk samen eten, te grappige rijmen aan moeten horen. En vooral enorm verwend met leuke cadeaus.

Junes die 23 oktober jarig is, was al enorm verwend met super veel speelgoed. Dat maakt het voor de Sint wel erg lastig om cadeautjes te verzinnen. Dus waarom niet wat nieuwe kleding? In mijn vorige blog gaf ik al aan dat Junes echt enorm hard groeit, dus dit komt altijd goed van pas. Deze te gave corduroy blouse shopte de sint bij de Zara!

Nou ben ik toch wel erg benieuwd hoe jullie deze traditie voortzetten? En wat voor cadeautjes hebben jullie aan de Sint doorgegeven?

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Je shopt de blouse van Junes hier bij Zara voor een leuk prijsje

Je shopt de blouse van Junes hier bij Zara voor een leuk prijsje

Meer baby kleding inspiratie vind je hier

Tags: , , ,

Plaats een reactie