DE GAVE NIEUWE SWEATER VAN JUNES

DE GAVE NIEUWE SWEATER VAN JUNES

Door Alison:

Hi!

Blackfriday made me do it!

Zo verleidelijk al die sale op geweldige items. Junes groeit momenteel echt als kool, een goed excuses om de korting dan maar te benutten. Ik had deze gave sweater met leopard print al een tijdje in het vizier, maar de prijs hield mij tegen. Ik moet wel toegeven dat de sweater van een super mooie kwaliteit is gemaakt. Voor duurzame en organische stoffen vind ik het ook zeker niet vervelend om er dan ook iets meer voor te betalen. Maar kleding wat we 6 weken geleden hebben aangeschaft wordt nu al te klein, zullen wij een reuze kind krijgen? Of is dit de normaalste gang van zaken? Ik zal er maar aan moeten wennen dat Junes groeit, kan dit pleasseeeee even uitgesteld worden? Zij blijft voor mij altijd mijn kleine baby.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Je shopt de sweater hier in de webshop van Hugo Loves Tiki

Je shopt de sweater hier in de webshop van Hugo Loves Tiki

Meer baby kinderkleding inspiratie vind je hier

Tags:

Plaats een reactie