JUNES IN GAVE JURK 4FUNKYFLAVOURS


JUNES IN NIEUWE JURK VAN 4FUNKYFLAVOURS

Door Alison:

Hi!

Is het geen plaatje? Ik ben verliefd op dit te gekke retro-printje! Dit prachtige jurkje van 4funkyflavours is een echte herfst outfit voor de meiden. Je weet wel; wanneer het ’s morgens nog zo frisjes is, maar ’s middags met die heerlijke laatste zonnestralen.

Vandaag waren Junes en ik samen op stap. Junes die volgende week op 23 oktober 1 jaar oud wordt begint zich nu echt te ontwikkelen tot een dreumes. Hallo tranen, dag baby. Na een bezoekje aan de kinderboerderij zijn we bij een lunchtentje wat gaan drinken en een broodje gaan eten. Zo gezellig samen aan een tafeltje, heerlijk om haar gebrabbel en grappen aan te horen. Bijzonder hoe snel kindjes zich ontwikkelen, dat eerste jaar is niet te geloven. Van een kleine baby die nog maar net de schimmen van de wereld kan ziet, naar een grote baby die haar eerste losse stapjes zet.

Veel liefs & hopelijk weer tot ziens.

-xxx- Alison & Junes.

Dit jurkje shoppen? Of meer zien van de collectie van 4funkyflavours? Klik hier 

Dit jurkje shoppen? Of meer zien van de collectie van 4funkyflavours? Klik hier 

Heb jij de wintercollectie van 4funkyflavours al gezien? En wat vind jij van Junes haar nieuwe jurk?

Tags: , , ,

Plaats een reactie