SAAR IN GAVE BLOUSE PICNIK BARCELONA


Door Sandra:

Mijn oog viel weer eens op iets roze ūüėȬ†Dit keer de roze blouse met blauwe regendruppels van het kinderkleding merk Picnik Barcelona. Dit Spaanse kindermode merk heeft geweldige prints en prachtige kleuren. De mooie zachte roze kleur maakt het makkelijk te combineren. Qua model valt het blousje iets langer en mooi rond aan de achterkant.

En ja je ziet het goed, Saar draagt een spijkerbroek. De spijkerbroek die al een tijdje in haar kast ligt, mocht gewoon ineens aan, Yes!!¬†Saar draagt de blouse van Picnik Barcelona met een bont hesje er over en stoere laarsjes van het merk Giga. Een blouse waar waar Saar zeker heel veel plezier van gaat hebben.¬†Hoe zou jij ‘m combineren?

Hebben jullie trouwens de winactie van Picnik Barcelona al voorbij zien komen op Kindermodeblog? Kijk hier hoe jij kans maakt op een item uit de collectie!

Je kunt de blouse hier shoppen bij Picnik Barcelona

Klik hier om de blouse te shoppen bij Picnik Barcelona

Wat vind jij van de nieuwe blouse van Saar? 

Tags: , ,

Plaats een reactie