PHILEINE IN KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN

PHILEINE IN KLAAR VOOR DE FEESTDAGEN

Door Renske:

Het kan echt bijna niemand ontgaan zijn, Black Friday! Echt mijn hele mailbox ontplofte 4 dagen lang en of je nou wilt of niet, je wordt er toch hebberig van. Tenminste, ik wel. Ze geven je echt het gevoel dat je iets mist als je niet gaat kijken. En dat is uiteraard ook de marketingtruc. Nou had ik voor mezelf bedacht niet zomaar van alles te gaan bestellen, alleen dingen die we toch al wilden aanschaffen. Zoals bijv. cadeaus voor de kids voor de komende feestperiode waarvan sommigen nu wel echt goedkoper waren, top! Ik ben ook al een tijdje alle partycollecties voor de kids in de gaten aan het houden maar daarvan deden de meesten helaas niet mee met de Black Friday deals.

Tot ik toevallig de Hema in stapte waar ze korting hadden op alle kinderkleding en dus ook hun partyitems. En daar vond ik deze superleuke mesh top voor de meisjes. Het is een zwarte top met lange mouwen die dus doorschijnt en waar kleine sterretjes in geborduurd zijn. En het handige is dat er een hemdje in vast genaaid zit zodat alleen de bovenkant en de mouwen doorschijnen. Echt zo’n item dat je overal mee kan combineren en aangezien wij meerdere dagen feest vieren gaat deze zeker bij 1 van de diners aan. Hoe ik ‘m precies wil combineren weet ik nog niet zeker maar ik heb bij Phileine nu haar tule panterrokje van Zara erbij aangetrokken en een panty met gouden sterretjes (ook Hema). Ik heb ondertussen ook nog een gouden legging besteld (die helaas nog niet binnen is) die me heel leuk bij dit setje lijkt, maar ook met een goede glitterlegging eronder zie ik dit topje helemaal zitten.

En het fijne, ook zonder de korting is dit topje echt een koopje! Heel fijn aangezien ik nog veel meer partyoutfits samen wil gaan stellen.

Heb jij de kerstoutfits voor de kids al geshopt?

Je shopt de top hier bij HEMA voor een fijn prijsje

Je shopt de top hier bij HEMA voor een fijn prijsje

Ben jij al klaar voor de feestdagen?

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Marit
    Posted 6 december 2018 12:32 0Likes

    Super leuk setje!! Het shirtje heb ik ook voor mijn dochtertje met het rokje van nicollete van shoeby! Vraagje; de glitters op dr gezicht zijn dat stickertjes?

Plaats een reactie